Spitalul din Bicaz nu a fost inchis niciodata

2

Cu totii cunoastem subiectul inchiderii spitalului din Bicaz . Presa a scris , politicienii au rupt camasile de pe ei , specialistii au comentat .
Noi , am descoperit cu uimire ca in realitate , in acte, spitalul din Bicaz nu a fost inchis nici o zi ci doar i s-a taiat finantarea de la CAS . Deci ma repet . In realitate nu a  existat nici un ordin de ministru pentru inchiderea spitalului si nici o hartie care sa inchida acest spital .
Ce ati citit dumneavoastra in presa si ati auzit pe la politicienii nemteni nu este adevarat . Expresia „Spitalul din Bicaz închis prin ordin de Ministrul Sănătătii” sau „spitalul din Bicaz este pe lista cu spitale inchise” sunt doar gargare de prostit nemtenii.
Ce interese au fost in spatele acestui joc mediatic , ce „nemtean destept” trebuia sa preia in regim privat sanatatea din zona , de ce nu a mai primit finantare spitalul si toate celelalte raspunsuri ar trebui sa le primeasca nemtenii de la politicienii care au aruncat in stanga si in dreapta cu discursuri despre „ordinul de inchidere de la Ministerul Sanatatii” .

Ia sa ne arate noua , politicienii nemteni ordinul lui „peste prajit” daca tot s-au laudat atata cu el prin presa .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ursu spune

    Se pare ca interese locale au determinat inchiderea acestui spital pentru ca actualul primar, Salagean, impreuna cu doctorita Nita ar fi vrut sa-l cumpere in legislatura trecuta iar fostul primar C.Catrinoiu a fortat inchiderea acestuia, urmand sa le faciliteze cumpararea pentru un „comision” de 10 miliarde lei vechi.Dat fiind ca nu s-au inteles la pret afacerea a cazut dar spitalul a ramas bun inchis.

  2. nationalistu` spune

    Corect.Aveti dreptate.Bravo.Ma uimiti astazi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate