Spirit civic! Intervenție salvatoare pentru un bătrân căzut în stradă

0

Doi cetățeni, participanți în trafic, au dat dovadă de spirit civic și au venit în ajutorul unui bărbat în vârstă căruia i s-a făcut rău.

Nefericitul evenimentul s-a întâmplat în această seară ( 22 mai) în Piatra-Neamț.

Jandarmeria Neamț a transmis că inițial s-a crezut că bătrânul fusese victima unui accident rutier. Însă lucrurile au fost lămurite imediat, bărbatul coborâse dintr-un mijloc de transport în comun, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

Jandarmeria Neamț a ținut să consemneze spiritul civic dat de cei doi participanți în trafic.

Un exemplu de așa da!

În această seară, colegii noștri, au constatat o faptă de natură umană: EXISTĂ SPIRIT CIVIC!
Iar acest lucru l-au dovedit doi cetățeni, participanți la trafic, care au oprit să acorde ajutor unui bărbat căzut pe partea carosabilă și au sunat la 112.
Primul gând al colegilor a fost că a avut loc un accident rutier dar bărbatul, trecut de 70 de ani, coborâse dintr-un mijloc de transport în comun, s-a dezechilibrat și a căzut. Era conștient și acuza dureri la umăr, iar în scurt timp a fost preluat de un echipaj de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Misiunea noastră continuă! Și ne bucurăm când trebuie să constatăm doar astfel de fapte.
”, a precizat Jandarmeria Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate