Spirit civic! Intervenție salvatoare pentru un bătrân căzut în stradă

Doi cetățeni, participanți în trafic, au dat dovadă de spirit civic și au venit în ajutorul unui bărbat în vârstă căruia i s-a făcut rău.

Nefericitul evenimentul s-a întâmplat în această seară ( 22 mai) în Piatra-Neamț.

Jandarmeria Neamț a transmis că inițial s-a crezut că bătrânul fusese victima unui accident rutier. Însă lucrurile au fost lămurite imediat, bărbatul coborâse dintr-un mijloc de transport în comun, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

Jandarmeria Neamț a ținut să consemneze spiritul civic dat de cei doi participanți în trafic.

Un exemplu de așa da!

În această seară, colegii noștri, au constatat o faptă de natură umană: EXISTĂ SPIRIT CIVIC!
Iar acest lucru l-au dovedit doi cetățeni, participanți la trafic, care au oprit să acorde ajutor unui bărbat căzut pe partea carosabilă și au sunat la 112.
Primul gând al colegilor a fost că a avut loc un accident rutier dar bărbatul, trecut de 70 de ani, coborâse dintr-un mijloc de transport în comun, s-a dezechilibrat și a căzut. Era conștient și acuza dureri la umăr, iar în scurt timp a fost preluat de un echipaj de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Misiunea noastră continuă! Și ne bucurăm când trebuie să constatăm doar astfel de fapte.
”, a precizat Jandarmeria Neamț.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate