SPEECHES QUESTIONS & SAND (SQS). Editia III – “O lume mai buna”

0

Afish_SQS_Editia_Finala_01cDupa 3 editii fructuoase de SQS, iata deznodamantul mult asteptat: pe 22 Martie 2015, in arena The Library Bar. De data aceasta insa, se vor duela cei 9 castigatori votati de dumneavoastra la editiile anterioare. Ei se vor lupta pentru “O lume mai buna” si pentru trofeul SQS Piatra-Neamt.
Rotaract Piatra Neamt are prilejul sa va invite la cel mai ravnit concurs de oratorie, ajuns la editia finala cu tema: „O lume mai buna”. Artele frumoase precum muzica, origami, teatru, desen, toate imbracate intr-un mesaj oratoric vor practica arte martiale, duminica 22 martie, ora 15 in The Library Bar.
Cei 9 finalisti sunt: Andrei Adumitroaie, Diana Albu, Andrei Gafton, Ionut Stoian, Codrin Donciu, Oralndo Nistor, Ecaterina Petruca, Stefana Istrate si Flavius Ciubotaru. Duminica va fi o zi speciala pentru ei, dar mai ales pentru noi, cei care vom primi infomatii de calitate intr-o maniera artistica si oratorica.
Pentru ca este finala si regula de la editiile anterioare a fost ca publicul sa decida cele 3 locuri finaliste, duminica 50% din punctajul final va fi dat de un juriu format din 5 persoane. Celalalt procent fiind dat tot de dumneavoastra, publicul.
Bineinteles, nu va lipsi invitatul special: Ovidiu Slatineanu care indubitabil suprinde in fiecare zi „O lume mai buna”. Acesta ne-a declarat ca este onorat de invitatie si ne va impartasi ce inseamna pentru el o lume mai buna.
Locatia evenimentului: The Library Bar.

Intrarea la eveniment va fi sub forma de bilete, 10 lei biletul.

Asteptam, asadar, cei 9 tineri curajosi care au ceva de spus, ceva de aratat, ceva de transmis, atunci cand timpul lor se scurge particula cu particula precum nisipul clepsidrei, in unul dintre cele mai dinamice concursuri de oratorie: SQS (Speeches Questions & Sand) – Editia Finala: „O lume mai buna” !

Vino si tu la un show live mult asteptat!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate