Spectacolul online de deschidere a Stagiunii muzicale 2020-2021, anulat și înlocuit cu concertul din 2018, „Soave Immagine”

0

SPECTACOLUL ONLINE „NEL COR PIU NON MI SENTO” ESTE ANULAT ŞI ÎNLOCUIT CU ÎNREGISTRAREA CONCERTUL DE MUZICĂ BAROCĂ „SOAVE IMMAGINE” (ASTĂZI, ORA 16:45)

Spectacolul din cadrul Stagiunii muzicale 2020-2021, intitulat „Nel cor piu non mi sento”, susţinut de studenţii claselor de canto ai Academiei Naţionale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca care urma să aibă loc în această după-amiază (joi, 22 octombrie, ora 17:00), pe platforma de You Tube AMGD Extensia Piatra-Neamt se anulează.

Acest fapt se întâmplă pentru că Academia Naţională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca a intrat în scenariul roşu, din cauza pandemiei generată de virusul Covid-19, iar conducerea instituţiei de învăţământ superior muzical a decis închiderea tuturor spaţiilor care le aparţin. Totuşi, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” şi Extensia Piatra-Neamţ a Academiei clujene au hotărât să redea, pentru publicul meloman, pe platforma amintită, spectacolul din 2018, „Soave Immagine”, parte a Stagiunii muzicale 2018-2019.

Evenimentul va fi transmis live, de la ora 16:45. Concertul poate fi urmărit AICI.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate