Spectacole de sarbatori

1

Concert de colindePe 18 decembrie, de la ora 16,oo, la Teatrul Tineretului, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, alături de Facultatea de muzică Piatra-Neamţ, vă invită la un concert dedicat sărbătorii Crăciunului. În armonii de colinde, cele două instituţii vor să ureze pietrenilor cele cuvenite în astfel de momente. Participă Ansamblul de Muzică Tradiţională al Filialei Piatra-Neamţ a Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca şi Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.

În seara aceleiaşi zile, de la ora 19,oo, Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ va susţine un program artistic la Hotelul Central Plazza, în cadrul proiectului „Gala voluntariatului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. Maria Hurjui spune

  Asteptam cu drag..acest spectacol.
  Multumim anticipat.
  Va dorim sa aveti permanent succes si protectie divina..in aceste zile care ne aduc scanteia Sfintelor Sarbatori de Craciun si An Nou !!

  CRACIUN FERICIT !!
  LA MULTI ANI CU BUCURII, SUCCESE si MULTA SANATATE TUTUROR !!

  Multumiri speciale Centrului ptr Cultura si Arta ”Carmen Seaculare ” pentru frumoasele spectacole oferite in tot anul 2013. Succes si anul viitor si premii si mai multe sa castige pe plan national si international !! <3

  Cu stima si drag,
  fam Hurjui

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate