Spectacol cu masini la Piatra Neamt

0

Curiosi din fire am fost la spectacolul cu masini organizat la puntea Strand din Piatra Neamt. Prea multe lucruri nu sunt de spus. Un spectacol frumos pentru necunoscatori dar penibil pentru cei care sunt pasionati ai domeniului. O taxa de intrare de trei ori mai mare decat la un campionat international de drift unde sepctacolul dureaza o zi intreaga si chiar ai ce vedea….
In mare puteti vedea la acest spectacol niste manisi care fac cateva cascadorii usoare , o masina preparata special care trece peste alte doua masini si le strica iar elementul cu adevarat deosebil este un pilot care face cateva demosntratii , mergand pe doua roti. Daca comentatorul se abtinea sa sfideze inteligenta nemtenilor spunand ca toate sunt masini normale si nepregatite pentru demonstratie , ar fi fost un pic mai bine…. Cam jenant sa spui ca poti merge cu o masina normala cu tractiune numai pe o roata ….. orice producator de vin in boxa din Piatra Neamt stie ca o masina la care este suspendata una din rotile tractoare nu are cum sa plece de pe loc ….
In mare , spectacolul a fost interesant pentru nemtenii care nu au ocazia sa vada zilnic asa ceva. Si cum orice drum incepe cu un pas , salutam initiativa organizarii acestui spectacol , sperand ca in viitor vom vedea lucruri mai interesante la Piatra Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate