Spam-urile din clanta usii – invitatie pentru hoti

0

In alte orase ale tarii spargatorii de locuinte se orienteaza dupa reclamele neridicate de mai mult de o zi din clanta usii sau dupa cat de plina de materiale promotionale este cutia postala. In Piatra Neamt inca nu a aparut aceasta moda prin care cei care fac promovari favorizeaza infractorul, dar nu mai e mult si va aparea.

Noua metoda agresiva de marketing a firmelor care vaneaza consumatori consta in invadarea casutei postale a locatarilor din blocuri sau a clantelor usilor de la intrarea in apartament cu diverse pliante, fluturasi, brosuri promotionale. Explicatia celor care promoveaza astfel de metode de marketing este aceea ca asezarea materialelor promotionale la indemana publicului tinta ajuta foarte mult la cresterea cererii produsului pe piata. Cu toate acestea, au existat multiple cazuri in tara de furturi din locuinte ca urmare a acestor materiale promotionale care indica daca este cineva acasa sau nu. S-a discutat mult despre acest lucru si in campaniile de prevenire organizate de Politia Romana in vederea educarii persoanelor care pot deveni tinta hotilor prin utilizarea unor astfel de metode de distribuire a materialelor publicitare care usureaza mult munca unui hot in a identifica locuinta in care nu se afla nimeni.

Multi dintre hoti colaboreaza cu cei care distribuie aceste materiale promotionale, fiind un mod de operare foarte eficient pentru a afla daca o anumita familie este acasa. Va sfatuim ca, in momentul in care plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, sa rugati un prieten, o ruda, un vecin sa supravegheze locuinta dumneavoastra si sa ridice aceste materiale promotionale, sa goleasca periodic cutia postala pentru a nu cadea in plasa hotilor.

De asemenea, ii rugam pe cei care stiu ca au vecini plecati pentru perioade mai indelungate de acasa sa ia din clantele usilor aceste semne de casa fara stapan pentru  a-si ajuta vecinii sa nu cada prada spargatorilor de apartamente.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate