Poate asa per total in toate ,locantele enumerate mai sus se fac buni ,singura chestiune care face diferenta e sa nu pui in ei usturoi cu tot cu coaja ,mustatile de la el si 2 kg de bicarbonat ,ca dupa sa incepi sa ragi ca un ,, leu ,, ori sa razi o cutie de Gaviscon , ptr Arsuri gastrice sau cele de pe mititei ! ASA toata lume e CHEF la preparat gratare cu : mici ,ciocanele de pui, file de peste ori peste ,care dupa un timp de stat pe gratar , au o zgura mai groasa decat cea de pe grataru pe care s au ,, rumenit,, .
Poate asa per total in toate ,locantele enumerate mai sus se fac buni ,singura chestiune care face diferenta e sa nu pui in ei usturoi cu tot cu coaja ,mustatile de la el si 2 kg de bicarbonat ,ca dupa sa incepi sa ragi ca un ,, leu ,, ori sa razi o cutie de Gaviscon , ptr Arsuri gastrice sau cele de pe mititei ! ASA toata lume e CHEF la preparat gratare cu : mici ,ciocanele de pui, file de peste ori peste ,care dupa un timp de stat pe gratar , au o zgura mai groasa decat cea de pe grataru pe care s au ,, rumenit,, .
chiar ma interesa unde se fac cei mai buni mici!!
C’è sondaj interesant