Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

SONDAJ: Dacă duminică ar avea loc alegerile locale, pe cine ați vota ca primar al municipiului Piatra-Neamț?

Dacă duminică ar avea loc alegerile locale, pe cine ați vota ca primar al municipiului Piatra-Neamț?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...19 comentarii la “SONDAJ: Dacă duminică ar avea loc alegerile locale, pe cine ați vota ca primar al municipiului Piatra-Neamț?

 1. Diogene

  Personal as vota cu primarul care va promite si va face ordine cu parcarile,adică să dispară xdatasoft și să administreze doar primăria parcăruile,ceea ce ar înjumătăți costurile de parcare.Apoi aș voota primarul care ne-ar lăsa țăranii să vândă liber la colț de stradă legătura de pătrunjel sau morcov,să nu spună că nu e igenic,fiindcă acest lucru e posibil și în Anglia și în Ucraina și a fost posibil și la noi în piață 3 ani cât piața a fost arsă…Apoi aș vota primarul care ne-ar promite și ar rezolva înjumătățirea prețului la apă și la gunoi ceea ce ar fi posibil ori prin schimbarea celor care ne furnizezază aceste servicii la utilități,ori prin aprobare în CL a subvenționării din bugetul local a diferenței de preț.Nu în ultimul rând aș vota primarul care ar da dispoziție să fie mutate toate antenele de telefonie mobilă de pe blocuyri la 5km de localitate așa cum e în UE.
  Astea sunt problemele orașului ACUM și nu mă interesează că rămâne Chitic sau că vine altcineva,important este să promită așa ceva și va câștiga,cu mențuniea că dacă nu face,altădată nu mai pupă primăria.

  Raspunde
  1. Chitzu

   Cred ca e un primar destul de bun . Il cunosc destul de bine si e un om extraordinar . E un om cult care cred eu ca ar trebui sa candideze pentru postul de primar al orașului Piatra-Neamț. Dar știi cum e , fiecare cu părerea lui ! 😉

   Raspunde
 2. Andrei

  Consider ca ar trebui sa ,,importam,,pe cineva care cu adevarat sa faca ceva pentru oras si oamenii lui.Sa fie cinstit sa vada si alte lucruri,obiective,nu numai ,,buzunarul,,propriu si bunastarea lui si a familiei sale.Oare mai gasim astfel de romani,care sa ne conduca destinele???

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *