Soluție pentru legea defăimării lansată de Dragnea și PSD

0

Un model de aplicare pentru legea defăimării lansată de Liviu Dragnea și susținută de PSD se poate vedea în Uganda. Președintele Yoweri Museveni a declarat că în ziua alegerilor prezidențiale rețelele sociale precum Facebook, serviciile mobile și Watsapp au fost blocate la nivel național. Președintele Museveni în vârstă de 71 de ani încearcă să își extindă ”domnia” de 30 de ani. Oponentul său, Kizza Besigye, a fost reținut temporar de poliție. La îndemnul unora, populația a primit recomandarea să utilizeze acele rețele sociale prin Tunnelbear VPN, o rețea care redirecționează activitatea pe internet în afara cenzurii guvernamentale.

Un grup de observatori străin a condamnat blocarea rețelelor sociale și prelungirea îndelungată a deschiderii urnelor.

Președintele a argumentat blocarea rețelelor sociale spunând că unii oameni utilizează greșit aceste instrumente prin lansarea de minciuni și manipulări. ”Dacă dorești un drept, atunci folosește-l corect”, a mai spus Museveni.

retele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate