Solidaritate pentru micuțul Iulian din Dulcești. În doar 3 zile s-a strâns suma necesară pentru tratamentul din Turcia!

0

În articolul Un băiețel din Neamț are nevoie de ajutor urgent pentru a fi tratat în Turcia. Fii și tu parte din maratonul faptelor bune! publicat pe 15 iunie am relatat apelul emoționant făcut de familie și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pentru a strânge suma de 6500 de euro necesară ca micuțul Iulian din Dulcești, diagnosticat cu o formă gravă de cancer, să poată beneficia de un tratament în Turcia.

În doar trei zile, deși termenul necesar era de zece zile, mobilizarea oamenilor buni a fost fantastică. Ne bucurăm să vă spunem că s-a strâns mai mult decât suma necesară și familia și-a luat o piatră mare de pe inimă. Sperăm, de asemenea, ca tratamentul din Turcia să îi redea sănătatea micuțului Iulian. Diferența peste 6500 de euro va fi folosită în cazul în care vor apărea complicații sau alte intervenții urgente.

Pentru moment, donațiile nu mai sunt necesare. Asociația Culiță Tărâță a transferat 3000 de euro direct în contul spitalului din Turcia, iar din donațiile virate prin bancă, oferite direct familiei sau prin Revolut s-au strâns peste 4200 de euro.

Familia și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț vă mulțumesc și vă vor ține la curent cu starea de sănătate a copilului.

„Peste 130 de oameni au donat. A fost o mobilizare masivă pentru a salva o viață. Asta este solidaritatea românilor. Oameni minunați! Sunteți minunați, oameni buni!

Oprim deocamdată donațiile. Vă ținem la curent cu evoluția și eventualele costuri suplimentare care ar putea apărea.

Astăzi am depus pașapoartele și sâmbăta viitoare Iulian va pleca spre Turcia.

Asociația Culiță Tărâță a transferat 3000 de euro direct în contul spitalului din Turcia, alții au donat direct familiei, prin Revolut, prin bancă. Mulțumim tuturor!

Mulțumim domnului inginer Tărâță care e mereu alături de noi, mulțumim doamnei Mădălina Ciubotaru, vicepreședintele CJ Neamț, pentru sprijinul acordat, mulțumim tuturor oamenilor care nu ne lasă la greu și din puținul lor, iată, pot salva o viață!”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Vă rugăm nu uitați nici de aceste două cazuri dramatice expuse în articolul de mai jos: doamna Elena, care are nevoie de o operație la ochi, și bunica Ana, cu AVC, ambele din Piatra-Neamț, au în continuare nevoie de o șansă la o viață fără suferință!

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „Elena Ursu” sau „Ana Lingurariu”:

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate