Solidar cu conducerea PNL, nici șeful PNL Neamț nu poartă mască

0

La întâlnirea de lucru cu primarii agreați din județul Neamț, la Parlamentul României un singur personaj e mai „pe barosăneală” așa… fără mască: președintele PNL Neamț, senator Eugen Țapu. Nici nu te mai poți supăra deoarece se pare că este o regulă ca liderii PNL să încalce regulile pe care chiar ei le impun populației.

Cel mai îngrijorător lucru la oamenii aceștia care conduc PNL-ul și sunt la guvernare nu este acela că încalcă regulile ci că sunt așa de incompetenți încât nu sunt capabili să se ascundă de aparatele de fotografiat atunci când o fac.

Iosub Robert

DREPT LA REPLICĂ

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă rog să publicați următorul Drept la replică:

Afirmați că aș încălca legea prin nepurtatul măștii, așa cum ați descoperit într-o fotografie. Oricât de mult aș încerca nu pot să beau apă cu masca pe față. Masca pe care pretindeți că nu aș fi purtat-o era prinsă pe bărbie, așa cum se vede în aceeași fotografie, din acest motiv.

Nu, nu se pune problema să nu respect legea. Mereu am purtat mască.

Tocmai din aceste considerente vă transmit acest punct de vedere, care nu ar mai fi fost necesar dacă, anterior publicării acestei știri, mi-ați fi telefonat pentru un punct de vedere.

Eugen Țapu, senator

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate