Solicitare aviz de gospodărire a apelor pentru „Reabilitare pod pe DJ 155J Km 2+638, peste pârâul Netezi, în comuna Grumăzești, judeţul Neamţ“

INFORMARE

Această informare este efectuată de către Consiliul Județean Neamţ, str. Alexandru cel Bun nr. 27, municipiul Piatra Neamț, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ aviz de gospodărire a apelor pentru „Reabilitare pod pe DJ 155J Km 2+638, peste pârâul Netezi, în comuna Grumăzești, judeţul Neamţ“.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia nr. 5 A, Biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233/217177, după data de 06.02.2020.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate