Solicitare aviz de gospodărire a apelor pentru „Reabilitare pod pe DJ 155J Km 0+150, peste pârâul Topolița, în comuna Grumăzești, judeţul Neamţ“

0

INFORMARE

Această informare este efectuată de către Consiliul Județean Neamţ, str. Alexandru cel Bun nr. 27, municipiul Piatra Neamț, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ aviz de gospodărire a apelor pentru „Reabilitare pod pe DJ 155J Km 0+150, peste pârâul Topolița, în comuna Grumăzești, judeţul Neamţ“.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia nr. 5 A, Biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233/217177, după data de 06.02.2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate