Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
 • :
 • :

Șoferul unui microbuz care venea cu copii de la Neamț a fost încătușat

Pentru că avea ITP-ul expirat și s-a luat la harță cu polițiștii, șoferul unui microbuz plin cu copii care veneau de la un concurs de muzică ce a avut loc în Neamț a fost ”șifonat” și încătușat de oamenii legii.

Copiii au rămas în stradă, în frig, la 50 km de Vaslui până ce s-a găsit un alt mijloc de transport să-i ia de la fața locului.

Suntem ferm convinși că polițiștii care au fost atât de corecți cu șoferul microbuzului plin cu copii prind în fiecare zi și mașini cu lemn fără acte, șmecheri sau politicieni băuți la volan și așa mai departe.
5 comentarii la “Șoferul unui microbuz care venea cu copii de la Neamț a fost încătușat

 1. BiancaC

  În localitățile de baștină , microbuzele școlare sunt la dispoziția primarilor și poliția locală nu are nici o treabă cu ele…
  Astea ar trebui verificate cumva…Că primarii fac economii cu ele… Nu tu asigurări…Nu tu rovigniete…Ce sa mai vorbim de investit în reparații sau ITP…

  Raspunde
 2. Mari

  Vai… Săracul șofer și săracul domn primar. Au fost „lezați”. Sunt sigur ca cei doi au comentat fără folos și nu au respectat indicațiile polițiștilor, ca asa suntem noi „educați”. Te oprește politia, hai sa încercăm sa ne „tragem de chiloți”. Iaca de data asta au avut ghinion. Copiii au stat 4 ore doar din cauza șoferului, nu din cauza polițiștilor. Domnilor polițiști, felicitări și eu as fi făcut la fel. Domnule șofer ce cautai fără ITP pe strada? Dacă se intampla ceva rău cine răspundea??

  Raspunde
 3. Ana Maria

  Sunteti ferm convinsi. … Mai oameni buni nu cara cartofi ci copii. Acel primar si soferul cand au plecat cu copii trebuiau sa verifice toate docuntele microbuzului. Daca era implicat intr-un accident c’è ati fi spus… ca politistul e de vina ca ia lasat sa plece. Unde este responsabilitatea primarului? Mi-ar place sa vad ca parintii iau atitudine si tragedia la raspundere per cei responsabili pentru a limita acest tip de stuatii

  Raspunde
 4. Tatăl unui elev

  CINE VERIFICĂ MICROBUZELE CARE TRANSPORTĂ ZILNIC ÎN SPECIAL ELEVI PE TRASEUL POIANA LARGULUI – LICEUL MIHAIL SADOVEANU ( BORCA ) ȘI RETUR , FĂRĂ LICENȚA DE TRANSPORT ȘI PROBABIL FĂRĂ I.T.P . UNII CHIAR SUB INFLUIENȚA CONSUMULUI DE ALCOOL .
  ACELAȘI FENOMEN SE ÎNTÂMPLĂ ÎN FIECARE DUMINECĂ LA BAZARUL DE LA BORCA .
  CREDEȚI CĂ-I DERANJEAZĂ CINEVA ???

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *