Şoferi cu dosare penale

0

În seara de 25 august a.c., în jurul orei 19.30, poliţistii din cadrul Postului de Poliţie Grinţies l-au depistat pe P. Sorin, de 23 ani, din comuna Ceahlău, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism, pe DN 15, având numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 09.06.2010. I s-a întocmit dosar penal.
În noaptea de 26/27 august, în jurul orei 01.50, poliţistii l-au depistat pe P. Cristian, de 27 ani, din comuna Sănduleni, judeţul Bacău, care conducea un autoturism, pe DJ 156 A, din direcţia Roznov către Borlesti, având numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 20.08.2010. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat si a fost condus la Spitalul orăsenesc Roznov, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.
În noaptea de 26/27 august, în jurul orei 04.45, poliţisti din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ l-au depistat pe E. Aurel, de 34 ani, din municipiul Pascani, judeţul Iaşi, care conducea o autoutilitară, pe strada Izvoare, din Piatra- Neamţ, judeţul Neamţ, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul judeţean Neamţ unde i s-a  recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate