Soferi cu dosar penal

0

În noaptea de 27/28 august, în jurul orei 04.00, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe M. Mihai, de 25 ani, din Piatra-Neamţ, care conducea unautoturism, pe strada Orhei, din Piatra-Neamţ, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 27/28 august, în jurul orei 02.15, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe B. Bogdan, de 28 ani, din comuna Podoleni, care conducea un autoturism, în interiorul localităţii Podoleni, având o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara de 28 august, în jurul orei 21.10, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe S. Ciprian, de 31 ani, din Piatra-Neamţ, care conducea un autoturism, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamţ, având o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua de 28 august, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe A. Constantin, de 60 ani, din comuna Gârcina, care conducea un autoturism, pe DJ 157 D, în localitatea Gârcina, având o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate