Șofer depistat pe B-dul Decebal, conducând „high” ca Snoop Dogg

1
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat, în trafic, un bărbat, de 38 de ani, din Piatra Neamț care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Neamț, afându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe bulevardul Decebal din Piatra Neamț, au procedat la oprirea și verificarea unui autoturism.

Conducătorul auto, un bărbat, de 38 de ani, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul indicând pozitiv cannabis, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Neamț unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În urma documentării activității infracționale, conducătorul auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Florin spune

    Asta. Sigur a fost cu 10 , 6 ore înainte la NUNTA Mare din MARATEI. ,zona intersecției. Piata ,Posta , in fata blocului de pe dreapta cum mergi spre varianta ,. erau. Nuntașii in Strasse ,lipseau Ghiță .Olaru și Nikolai Guta sa le cante despre O Nunta Sărăcuța , fara Guta , OARE Acolo CUM de NU s au Autosesizat , Nu au deplasat Găseau. conducători cu ,,Busuioc ,,la Ei , Grămadă . Asta au Scăpat o DAR pe Viitor , ar trebui să de-a un Comunicat prin care sa Anunțe pe Unde și care străzi din CETATE se organizează Mezanplaceuri , Pentru a Nu Incurca Desfășurarea Lor , Nuntașu cu Consoarta se Simțește GOOD Strada e pe Sistem , Ritm TURBO. și te Afli TU ,, meltean ,,sa i întrerupi .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate