SOCAR continuă extinderea în Moldova, judeţul Neamţ: O nouă benzinărie va fi inaugurată la Roman, judeţul Neamţ

0

Luni, 22 iulie 2013, începând cu ora 12:00, compania SOCAR Petroleum deschide o nouă staţie de alimentare cu carburant în oraşul Roman, judeţul Neamţ. De altfel, benzinăria de la Roman este a doua staţie inaugurată de SOCAR în această lună în judeţul Neamţ, după staţia de la Piatra Neamţ deschisă oficial în urmă cu trei săptămâni (2 iulie 2013).
La inaugurare participă Hamza Karimov, CEO SOCAR România, reprezentanţi ai autorităţilor locale dar şi ai managementului companiei petroliere.
“Cu această nouă staţie multifuncţională de la Roman, compania noastră ajunge la o reţea consolidată de 16 staţii în zona de nord-est a ţării. Doar în judeţul Neamţ SOCAR deţine în prezent patru benzinării dintre care două au fost inaugurate pe parcursul acestei luni. Vor urma şi altele atât în Moldova cât şi în centre cheie la nivel naţional”, spune Hamza Karimov, CEO SOCAR România.
SOCAR România este reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. Compania Petrolieră de Stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată în plan european în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.
Din anul 2011 compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 16 staţii de alimentare în judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava şi Neamţ, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa distribuţiei de carburanţi din nord-estul ţării. Până în prezent compania a creat în România peste 235 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de aproximativ 30 milioane de euro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate