Șocant! Poliția din nou în alertă- un alt medic impostor descoperit!

2

Seria impostorilor continuă : un alt medic fals, asupra căruia au fost găsite mai multe parafe cu inscripții aferente mai multor specialități medicale a fost reținut marti de către polițistii din București.

„În luna ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 11 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că la data de 17 decembrie 2018 a plătit o sumă de bani unei societăţi comerciale cu profil medical, din sectorul 3, pentru efectuarea unui examen de specialitate, iar reprezentantul firmei i-a eliberat un buletin de analiză, fără a o supune vreunui control sau a o conecta la un aparat”, arată Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Ulterior, un medic specialist din cadrul unui spital i-a adus la cunoştinţă că buletinul de analize respectiv nu reprezintă de fapt un examen imagistic.

După verificări, poliţiştii au constatat că într-un imobil situat în sectorul 3 al Capitalei au fost amenajate mai multe spaţii folosite ca puncte de lucru de către mai multe societăţi.

„Astfel, cabinetul indicat de către reclamantă a fost închiriat unei societăţi comerciale, reprezentată de un bărbat, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost depistat iar asupra sa au fost găsite mai multe ştampile, cu inscripţii aferente mai multor specializări medicale. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe documente, diplome şi certificate, ce urmează a fi expertizate, având în vedere existenţa unei suspiciuni rezonabile că acestea sunt false. Din verificările efectuate la instituţii cu atribuţii în domeniul sănătăţii a rezultat că în evidenţele acestora nu există vreun medic cu datele de identificare ale celui în cauză”, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis un dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false.

Sursa: Mediafax

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. gigi spune

    chiar credeti ca este atat de socant?! eu sunt sigur ca multi dintre voi (noi ceilalti suntem convinsi…) stiu ca sistemul public din romania este putred…si nu de ieri de azi…peste tot in administratie gasesti numai incompetenti cu pile si relatii…dai in unul tipa zece…sunt organizati pe famiglii si opereaza precum mafia…care are de plecat sa plece degraba pana nu scot astia romania din uniune…se poate lupta foarte bine cu votul si din strainatate…restul e cancan…de proasta calitate!

  2. mickey999 spune

    Cre’ ca se folosea de stampie ca sa aibe priza la botoase.
    Oare detinea si iarba fiarelor …ca sa „descatuseze” inimile „fecioarelor neprihanite”??

    🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate