SMURD si Politie pe strada Bistritei, in Precista

0

In urma cu aproximativ o ora (13.30), o tanara a pus pe jar echipajele de la SMURD si Politie. La 5 minute dupa apelul la 112, echipajul SMURD a ajuns la fata locului. Echipajul a examinat sumar tanara care prezenta agitatie psiho-motorie si a declarat ca aceasta nu parea sa fi consumat alcool sau substante psihotrope. Cel mai probabil tanara are o boala psihica. Nu s-a putut identifica nici numele tinerei, nici proveninta ei, deoarece nu dorea sa coopereze cu membrii echipajului SMURD si nici cu persoana care a gasit-o singura, intr-un bar, si care a efectuat apelul catre 112. Cert este ca odata cu sosirea echipajului de Politie, aceasta a fost luata cu forta si dusa, cel mai probabil la sectia de psihiatrie, pana cand se va afla numele ei si de ce, daca sufera de o boala psihica, nu se afla sub supravegherea familiei, unui insotitor sau a unui specialist.

Aminteam de cazuri de acest gen si in alte doua articole legate de cele doua scoli speciale din judetul Neamt care asigura educatia copiilor cu probleme psihice: CSEI „Alexandru Rosca” si CSEI din comuna Stefan cel Mare.

Aceasta tanara, trecuta de varsta majoratului, este produsul unui sistem care asigura educatia copiilor cu probleme pana la varsta de 18 ani, dupa care ii arunca in lume, fara sprijin, fara a mai fi supravegheati, ajungand de multe ori sa fie victime ale abuzurilor, sa fie infractori, dependenti de droguri, alcool etc.

Emilian Zaharia

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate