SMURD in actiune, 7 octombrie

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 3 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat.

La ora 15.10, echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ a fost solicitat pentru deblocarea uşii unui apartament în interiorul căruia se afla proprietarul (Ion T., 73 de ani), conform solicitării transmise prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 de către sora acestuia. Pompierii militari au deblocat uşa de acces în apartament (situat pe B-dul Traian din municipiul Piatra Neamţ) şi au găsit proprietarul decedat în dormitor.

La ora 18.43, echipajul SMURD Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Vasile D (20 de ani), din comuna Vânători. Paramedicii au găsit victima în curtea locuinţei personale, prezentând etilism acut şi plăgi multiple la antebraţul drept, pe care şi le-a provocat singur. Echipajul de prim ajutor i-a evaluat funcţiile vitale, i-a aplicat pansamente şi l-a transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ.

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate