SMURD in actiune 21 octombrie

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 4 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat.

La ora 11.37, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat lui Nicolae M. (35 de ani), căzut în zona străzii Anton Pann din municipiul Roman. Pacientul prezenta un traumatism cranio – cerebral cu plagă deschisă în zona frontală – stânga. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au pansat rănile şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 14.46, echipajul de prim ajutor Roman a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Ion Creangă pentru a acorda primul ajutor victimei unei agresiuni. Pacientul (Cristian M., 31 de ani) prezenta un traumatism cranio – facial care a necesitat, după evaluarea funcţiilor vitale, aplicarea pansamentelor de rigoare. Ulterior, paramedicii l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

J.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate