SMURD în acţiune

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit în 10 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (7 Piatra Neamţ, 3 Roman).
La ora 08.25, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Hoiseşti, comuna Mărgineni, pentru a-i acorda primul ajutor Mariei P., în vârstă de 37 de ani. Pacienta prezenta un traumatism la membrul inferior drept. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat gulerul cervical şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.
La ora 12.15, paramedicii romaşcani au fost alertaţi şi s-au deplasat în localitatea Doljeşti pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Pacienta, Monica G. în vârstă de 44 de ani, prezenta un traumatism cranio – cerebral acut şi un traumatism toraco – abdominal. Echipajul de prim ajutor i-a evaluat funcţiile vitale, i-a administrat oxigen, a imobilizat-o pe targa din dotare şi a transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate