SMURD în acţiune

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost solicitate, pe data de 21 iulie, în 12 cazuri care necesitau intervenţia acestora (8 în Piatra Neamţ, 4 în Roman).

La ora 00.13, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane (Elena M., 32 de ani), căzută în zona străzii Fabricii din municipiul Roman. Pacienta, aflată în comă alcoolică, prezenta echimoze pe braţul stâng. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat la ora 10.37 şi s-a deplasat în localitatea Dumbrava Roşie pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unui accident rutier. Victima (Mihai F., 69 de ani) prezenta un traumatism la membrul superior drept, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Paramedicii romaşcani au fost alertaţi la ora 20.41 şi s-au deplasat în localitatea Ruginoasa pentru a-i acorda primul ajutor unui minor (Cătălin A., 6 ani), victima unui accident rutier. La sosirea echipajului de prim ajutor minorul era conştient şi prezenta politraumatisme. A fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Roman.

MORALA – Totul e bine pana ce ajungi la spital.

http://ziarpiatraneamt.ro/wp-content/uploads/2010/07/isju.jpg

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate