Șmecheria de la examenul prin care Lazar a ajuns șef peste spitalul din Piatra Neamț

1

De când s-a organizat marele concurs pentru ocuparea postului de manager la spitalul din Piatra Neamț am avut indicii ca domnul Lazăr Ioan va prezenta la acest concurs un proiect de management plagiat în proporție de 90%.
Am lăsat să treacă concursul și am încercat să obținem legal planul de management cu care s-a câștigat postul de manager al spitalului. Oricâte cereri am făcut, Consiliul Județean a refuzat să facă public acest plan.
Am lăsat din nou să treacă timpul și am căutat această celebră lucrare la spital zicând că poate măcar cei de acolo au dreptul să știe ce și-a propus domnul Lazăr să facă cu acest spital. Stupoare… nici macar cei de la spital nu au acest plan.
În ce județ trăim noi de nu putem afla cu ce propuneri de management a câștigat cineva postul de director al celui mai important spital. Dacă nici informația aceasta nu mai e de interes public atunci …
Rugăm pe această cale Prefectura Neamț, consilierii județeni, sau pe oricine poate, să ne sprijine în a arăta oamenilor cu ce propuneri de management a convins domnul Lazăr comisia care l-a declarat șef peste spital. Nemțenii trebuie să știe care este viziunea managerului despre viitorul celei mai importante unități medicale din județ, chiar dacă această viziune e plagiată. Nu este normal să se ascundă o asemenea informație.

lazar-ioan-1lazar-ioan-2

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Tamba Elena spune

    Daca nu a citit nimeni lucrarea de concurs a doct. Lazar, de unde se stie ca este plagiata? Si daca sunteti convinsi de asa ceva, insistati si nu lasati curiozitatea noastra ne satisfacuta SUCCES. ASTEPTAM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate