Smart Home Concept oferă servicii de obținere certificat urbanism și avize construcții

0

Indiferent de cât de mari sunt creșterile de prețuri din ultima perioadă, foarte multe persoane nu renunță la ideea de a-și construi propria casă. Nimic nu se compară cu un cămin propriu în care poate sta întreaga familie, în care tinerii căsătoriți își pot crește copiii.

Problema poate apărea atunci când vine vorba despre obținerea unor certificate și a avizelor necesare. Asta pentru că toate aceste acte implică drumuri pe la Instituțiile publice și timp pierdut, de care mulți nu dispun. Smart Home Concept poate fi echipa care vă ajută în tot acest demers și nu numai. Prin serviciile pe care le oferă puteți să vă îndepliniți visul de a avea propria casă mai repede.

Certificatul de urbanism – esențial pentru începerea construcției

În special persoanele fizice care vor să își construiască o casă pot fi străine de toate demersurile ce trebuie făcute pentru a putea începe lucrările. Unul dintre primele lucruri necesare este cel de obtinere certificat urbanism. Acest certificat este necesar pentru obținerea autorizației de construcție.

Certificatul de urbanism poate fi obținut de administrația publică locală în urma depunerii unor acte cerute. Sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere în urma obținerii acestui certificat printre care și termenul lui de valabilitate.

Atunci când vorbim despre obtinere avize constructii și orice alte avize sau acte necesare totul poate fi foarte complicat pentru o persoană care nu se ocupă zi de zi cu acestea. Motiv pentru care veți prefera să optați pentru serviciile complete oferite de cei de la Smart Home Concept.

Proiecte de case – un vis concretizat în realitate

Dacă veți accesa smarthomeconcept.ro veți descoperi și categoria de proiecte case pe site. Puteți descoperi acolo mai multe subcategorii în funcție de tipul de casă care vă interesează. Dintre zecile de variante cu siguranță veți descoperi și proiectul ideal pentru voi, visul concretizat într-o schiță.

Puteți vedea variante de case cu etaj, cu mansardă, parter, pentru duplexuri și multe altele. La fiecare proiect sunt prezentate și câteva dintre informațiile esențiale care vă pot interesa, precum numărul de metri pătrați, numărul de camere și alte astfel de informații.

La oricare dintre acestea puteți face și diverse modificări atât timp cât nu depășiți numărul de metri pătrați. Asta înseamnă că puteți renunța la o baie spre exemplu sau că puteți adăuga un dressing sau orice altceva vă doriți. Este important ajutorul unui profesionist în domeniu când vine vorba de construcția unei case. Asta pentru că va ști să ia în calcul toate detaliile necesare precum poziționarea geamurilor astfel încât să aveți lumină în casă pe tot parcursul zilei.

Cu ajutorul echipei Smart Home Concept veți putea concretiza visul de a avea o casă într-un timp mai scurt și cu mai puține bătăi de cap. Puteți opta și pentru serviciul de monitorizare lucrări de construcție astfel încât să aveți mereu pe șantier de o persoană de încredere, dacă nu puteți fi mereu prezent.

Accesați site-ul și descoperiți toate informațiile necesare și contactați reprezentanții pentru mai multe informații.

Contact:

office@smarthomeconcept.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate