Situația-i „gravidă” și prezintă bube

0
Sursa: Romania-insider

A-ncercat el marea cu degetul, dar nu prea i-a mers. Pseudo-chirurgul Matteo Politi, „savantul” cu opt clase care a operat fără o licență valabilă în mai multe clinici private din București a cerut pentru a doua oară să fie plasat sub control judiciar, doar că fără succes. Magistrații Tribunalului București i-au respins și această solicitare.

Reamintim faptul că în data de 7 februarie falsul chirurg a fost prins de către polițiștii de frontieră de la Curtici, Județul Arad, în momentul în care încerca să părăsească țara ( vezi știrea aici).

Italianul acuzat de exercitarea profesiei de medic fără drept se află în arest preventiv din 8 februarie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au pus în mişcare acţiunea penală faţă de falsul chirurg italian, el fiind acuzat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat de faptul că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Sursa: Mediafax

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate