Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 24 iunie 2019
 • :
 • :

Sistem de plată fără casier la Mall-ul din Piatra-Neamț.

La Carrefour – Shopping City Piatra Neamț s-a implementat un nou sistem de plată a cumpărăturilor care elimină clasica casieră. Cu ajutorul noului sistem, clienții își scanează singuri produsele și plătesc singuri cu cardul.

În alte țări acest sistem care elimină factorul uman la încasare a avut un real succes. Rămâne de văzut dacă la noi va fi pe placul cumpărătorilor.
12 comentarii la “Sistem de plată fără casier la Mall-ul din Piatra-Neamț.

 1. Nicu

  Evoluam, în ce direcție? Alo, cetățeni ai astei tari cred că voi sunteți roboti, deschideți ochii. Cu un card și un număr veți putea manca, vă simțiți liberi ?!🤔

  Raspunde
 2. Manu

  Asa este la Auchan de ani buni… totusi produsele ti le scaneaza un angajat, si doar te duci la un robotel sa platesti.. esti ajutat de paznic daca nu te descurci.

  Raspunde
 3. Eusebiu

  In Bucuresti, la Auchan, Kaufland si Carrefour, este de putin doi ani implementarea realizata. Iti scuteste mult timp, nervi cu casierita sau casierul suparata pe problemele ei!/lui de acasa. Insa e un factor dăunător pentru piata muncii, se vor elimina usor niste locuri de munca dedicate acestei activități. Parerea mea este ca nu toți folosesc plata electronica, ci cash, nu toti inteleg procedura de plata la aparat(marfa trebuie lasat in cantarul 1, dupa ce achiti in cantarul 2). Dar sa fim optimisti, la Piatra Neamț, se implementeaza lucruri noi.

  Raspunde
 4. A

  În ce direcție se dorește sa se meargă, dacă pretutindeni se înlocuiește OMUL cu o mașinărie? În curand, vom socializa cu robotii..

  Raspunde
  1. Alexandru Gabriel

   În curând vom fi controlați în totalitate de tehnologie, care să fim serioși,a ajuns la înălțimi! Ajunge ca pana la urma sa ne controleze și mințile! A ajuns la un apogeu greu de ignorat!

   Raspunde
 5. Maria

  Târziu s-au introdus aceasta modalitate de plata.In alte tari se poate face plata și cash.Nu toată lumea deține un card 🤔

  Raspunde
  1. Adri

   Nu inteleg rostul, oricum langa fiecare casa automata va trebui sa stea o persoana care sa gestioneze pe cei care nu trec toate produsele pe automat si le fac uitate-n buzunare !

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *