Sinucidere la Spitalul din Piatra-Neamț

1

Un bărbat de aproximativ 70 de ani, din comuna Agapia, care se afla internat la secția de Îngrijiri Paliative a Spitalului Județean de Urgență Neamț aflată în clădirea spitalului vechi, s-a aruncat de la geamul salonului.
Presupunem că stadiul terminal al bolii de care suferea nemțeanul a fost principalul motiv a suicidului.

spital

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. iub.luv spune

  Vreau sa va intreb: De unde stiti voi ca el s-a sinucis si ca nu a fost ucidere din culpa???
  Batranul nici nu-si folosea o mana , de hranit il hranea sotia,de mers la baie nu mergea decat foarte rar.
  Doctorii la care a fost batranul internat, au confirmat ca el va muri sufocat,din cauza bolii. Posibil este faptul ca acest batran sa fi vrut o gura de aer,r nemai putand respira ,rugand o asistenta/ o infirmiera sa-i deschida fereastra. Asistenta/infirmiera probabil fiind chemata la o anumita treaba sa-l fi lasat pe batran nesupravegheat la fereastra,iar in acel moment barbatul sa fi cazut in salon cu fata in sus si lovindu-se la cap.
  O martora declara faptul ca s-a dus in jurul orei 10:30 (ora la care s-ar fi spus ca batranul s-a aruncat) la batran si ca din salon se striga : „Mai aduceti cearcefuri ca e sange peste tot!”.
  Martorul mai declara ca nu a fost lasat sa intre in salonul batranului pana ce nu s-a curatat tot.
  Concluzie: daca stati un pic si analizati toata treaba va puteti da seama ca batranul in jur de 70 nu s-a sinucis. A murit din cauza bolii de care suferea si a fost aruncat de la fereastra de catre catre asistente pentru a nu fi ele trase la raspundere.
  P.S. Batranul depindea de aparatul de respirat.

  ADMIN: Am vazut multe lucruri la acest spital dar nu credem sub nicio formă teoria dvs. care este mult prea dură, probabil din cauza supararii…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate