Singurul proiect de educaţie financiară adresat elevilor de liceu care au peste 16 ani

0

 

Banca Comercială Română (BCR) va continua, pentru cel de-al şaptelea an consecutiv, programul “Summer Job în BCR”.  Programul se adresează elevilor de liceu care au peste 16 ani și se va desfăşura în cadrul sucursalelor BCR  de la nivelul întregii ţări, în lunile iulie şi august.

Conform unui comunicat BCR, cei  50 de liceeni care vor fi selectați pentru internship,  vor învăţa din practică noţiuni de educaţie financiar-bancară, vor câştiga bani de buzunar şi vor învăţa cum să îi administreze responsabil.

Pentru a se înscrie în competiţie, liceenii trebuie să urmeze următorii paşi:

  1. În perioada 15 mai – 29 mai 2017, liceenii trebuie să acceseze platforma de cursuri online Laboratorul de Carierelaboratoruldecariere.ro, să-şi facă un cont şi să parcurgă modulul Inteligenţa financiară pe înţelesul tuturor. În cadrul acestui modul, îşi vor evalua inteligenţa financiară, vor învăţa cum să-şi calculeze bugetul personal, cum să-şi seteze obiective financiare şi îşi vor conştientiza comportamentul financiar.
  2. În perioada 29 mai-15 iunie 2017, liceenii vor realiza o lucrare în limba română cu tema „Cine sunt eu?”, în care trebuie să își descrie abilităţile, calităţile sau talentele care îi recomandă sa facă parte din echipa BCR. Argumentaţia poate fi un eseu, o prezentare, un film, un videoclip sau o înregistrare audio. Este permis orice mijloc de exprimare, cu condiţia ca materialul să nu depaşească cinci MB (megabiţi) şi să fie trimis pe adresa mailto:summerjob@bcr.ro până la data de 15 iunie 2017, ora 18:00.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din angajați BCR din cadrul Direcţiilor Comunicare, Marketing, Managementul Segmentelor Retail (Echipa Segment Tineri) şi Resurse Umane.

Juriul va acorda pentru fiecare participant note de la 1 la 5 (în care 1 este cea mai mică notă, iar 5 cea mai mare) la fiecare din următoarele criterii: Originalitate şi Creativitate; Respectarea şi Înţelegerea Temei; Corectitudinea Argumentării. Pentru o jurizare corectă şi obiectivă, membrii juriului vor face evaluarea fără să cunoască numele autorilor.

Primii 50 clasaţi vor câştiga un job pe timpul verii la BCR, în oraşul în care locuiesc. Castigatorii vor fi contactati in perioada 26-28 iunie 2017.

Internship-ul în BCR (15 iulie – 31 august) presupune:

  • 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână;
  • taskuri săptămânale pe teme de educaţie financiar bancară, iar cele mai bune vor fi premiate;
  • fiecare elev va avea un mentor care îl va ghida pe parcursul internship-ului şi îl va sprijini în rezolvarea sarcinilor săptămânale.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate