Simpozionul “Arta de a fi gazda”

0

Colegiul Tehnic “Ion Creanga” – Tirgu Neamt a organizat simpozionul interjudetean “Arta de a fi gazda” ajuns la a V-a editie. Acest simpozion a fost structurat pe doua sectiuni si anume:
1. Prepararea culinara din bucataria nationala
2. Promovarea obiectivelor turistice si cultural istorice
Manifestare devenita traditie pentru acest colegiu inca din anul 2008, in aceasta editie acest simpozion s-a bucurat de prezenta a mai multor colegii din Judetul  Neamt: Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamt, Colegiul Tehnic “Danubiana” Roman, Colegiul Tehnic  “Miron Costin” Roman, Colegiul Tehnic  “Ion Creanga” Tirgu Neamt.
Din acest simpozion nu a lipsit nici juriul format din: Prof. Dir. Adj. Adina Timofte, Prof. Geanina Porumbescu, Daniel- Dumitru Cozma – Consilier Primaria Tirgu Neamt, Prof. Doina Baroiu, Prof. Gheorghe Sauciuc si nu in ultimul rand un invitat special in persoana lui Clement Eymard – bucatar in Franta.
Dupa ce toate echipele si-au prezentat referatele si materialele video s-a trecut la momentul dedicat artei culinare iar fiecare echipa s-a apucat de treaba pentru a fi cat mai buna.
Fiecare echipa din cele sase prezente la simpozionul “Arta de a fi gazda” organizat de Colegiul Tehnic “Ion Creanga” din orasul Tirgu Neamt, a vut sa fie cat mai originala si toti si-au dat silinta pentru ca produsul finit sa fie apreciat de toata lumea.
Dupa ce toate echipele si-au prezentat produsele culinare juriul a trecut la treaba. S-au uitat cat mai atent la felul cum aratau platourile, s-au sfatuit, au gustat si dupa lungi deliberari au trecut la departajarea echipelor.
Fiecare echipa a fost apreciata si rasplatita cu premii dar si diplome de participare iar dr. adj. Adina Timofte a reinoit invitatia tuturor echipelor pentru a participa si la a sasea editie a acestui simpozion.
Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate