Simona Obreja și Eliza Ventaniuc, etalonul excelenței în asistență socială

0

gala

Simona Obreja din cadrul DGASPC Neamț și Eliza Ventaniuc de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Neamț vor reprezenta în acest an județul la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Acestea au fost desemnate în urma mai multor etape de preselecție precum și a votului on-line drept finaliste la categoria ”Premiul pentru cel mai bun asistent social din domeniul protecției copilului“, pentru obținerea trofeului intrând în cursă cei mai buni 14 asistenți sociali din țară.
Județul Neamț a participat anul acesta la cea de-a treia ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială cu 16 nominalizări, fiind propuși cei mai buni specialiști din domeniu sau persoane care prin activitatea lor au contribuit la dezvoltarea serviciilor sociale de calitate.
Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială ce va avea loc la Ateneul Român din București, pe data de 14 martie 2016.
Evenimentul, ajuns la a treia ediție, are scopul de a pune în valoare profesia de asistent social și de a recompensa moral activitatea celor mai dedicați specialiști din domeniu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate