Simbolul cartierului Speranța (FOTO/VIDEO)

0

Probabil că mașina de mai sus a avut, cândva, un proprietar. De ceva vreme (vreo 2 ani), zace abandonată într-o parcare din cartierul Speranța. Și tot de ceva vreme s-a transformat în „loc de dat cu capul”, „spațiu de joacă ad-hoc” și, mai nou, tomberon. Că mașina e abandonată… nu ar fi o atât de mare problemă. Problema principală e aceea că în acest loc insalubru și plin cu cioburi de sticlă se joacă unii copii lăsați nesupravegheați prin zonă.

Știm că acest cartier e tratat „la și altele”, știm că localnicii sunt „lăsați în plata Domnului” și mai știm că nu își bate nimeni capul cu programe de reeducare sau igienizare. Cu excepția adăpostului de noapte pentru oamenii străzii, nimic nu pare să se miște.

Așadar… ceea ce vedeți în imagini reprezintă un simbol al cartierului, abandonat, murdar, cu copii ale căror jucării sunt gunoaiele. Nu așteptăm schimbări. Uneori e bine doar să acceptăm realitatea și să nu ne mai amăgim cu promisiuni.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate