Și pentru prietenii necuvântători e sărbătoare – Polițiștii nemțeni în vizită la adăpostul pentru animale

1
Foto – IPJ Neamț

Vin sărbătorile și ne dorim cu toții să simțim bunătate și căldură peste tot în jurul nostru. Prietenii noștri necuvântători au și ei nevoie de o mângâiere și de puțină hrană.

Unii abandonați de stăpâni pentru care și-ar fi dat propriul suflet, alții născuți și crescuți pe stradă, au ajuns acum uitați în adăpostul pentru animale, dar în inimioarele lor încă mai păstrează o fărâmă de speranță că vor avea un OM al lor, un suflet ce nu îi va lăsa acolo până la moarte.

O rază de speranță au primit astăzi din partea polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, care au ales să facă o vizită surpriză adăpostului pentru animale.

„VIZITĂ SURPRIZĂ A POLIȚIȘTILOR LA ADĂPOSTUL DE CÂINI DIN PIATRA NEAMȚ

La data de 29 aprilie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și-au îndreptat atenția către prietenii necuvântători.

Aceștia au cumpărat, din fonduri proprii, hrană pe care au oferit-o unui adăpost de câini din municipiul Piatra Neamț.

În acest adăpost se află aproximativ 200 de câini, parte dintre aceștia fiind salvați din situații de risc chiar de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Popic spune

    Cei 3 zootehnisti si cei 3 agenti cu experienta de 2 ani in domeniu la angajare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate