Și-a descărcat nervii trăgând cu arma de tip airsoft în mașină celui care-l șicanase

0

La data de 2 august, în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 45 de ani, din Crăcăoani, despre faptul că o persoană aflată la volanul unui autoturism, ar trage cu un pistol cu bile.

Poliţiştii au intervenit imediat, iar din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Piatra-Neamţ, în urma unor discuţii contradictorii cu bărbatul de 45 de ani, a început să tragă în autoturismul condus de acesta, cu un pistol tip airsoft  (armă neletală nesupusă autorizării, cu proiectile din plastic) iar ulterior i-a adresat ameninţări şi injurii atât lui cât şi altor două persoane care se aflau împreună cu acesta.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
De asemenea, poliţiştii i-au confiscat arma tânărului, pe care l-au şi sancţionat pentru nerespectarea regimul armelor şi muniţiilor, cu 5000 de lei amendă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

  • Articol documentat de IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate