Sfidare și aroganță! PNL Neamț continuă campania deși legea spune altceva…

1

Toți cei implicați în politică de la toate partidele din Neamț s-au oprit din campania electorală pentru că așa spune legea, și anume că din această dimineață de la ora 7 nu mai este voie să se facă campanie.

Singurii care continuă campania cu aroganța lor specifică sunt cei de la PNL Neamț. Legea este pentru ei ceva nesemnificativ. Nu respectă nimic oamenii aceștia – contrar sloganului lor de campanie care vorbește despre respect.

Ziarul lor bagă la greu reclame electorale pentru PNL Neamț, senatorul PNL Țapu sponsorizează reclama electorală pe Facebook, deputatul PNL Mugurel publică testimoniale electorale, activiștii liberali zeloși gen Udrea distribuie pe internet materiale de propagandă, unii candidații liberali rup rețelele de socializare cu reclamă politică, chiar și prefectul pune poze azi cu echipa PNL în fața prefecturii. Efectiv atât dispreț față de lege și față de toți ceilalți competitori politici nu se poate decât la PNL Neamț.

Suntem foarte curioși ce vor spune instituțiile abilitate să sancționeze aceste încălcări ale legii. Vor spune oare ceva sau le e greu să-i deranjeze pe cei care sunt protejați de guvernarea liberală?

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Institutiile nu vor spune nimic, asa cum nu au spus nici pe vremea PDL (actualmente PNL)!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate