In sfarsit a venit si Tovarasul Tarata cu o idee buna

1

Recent Tovarasul Tarata, presedinte al CJN a zis el ceva de montat GPS-uri pe masinile ce fac deszapezirea. Ideea, in cazul in care-i apartine, este foarte buna si desigur avem temeri ca nu i-ar fi venit daca deszapezitorii erau de-ai casei, dar ce e bun e bun, caci avem dubii foarte mari ca si anul trecut unele masini au deszapezit doar in acte, in realitate ele stand prin garaje sau poate erau la fier vechi de mult.
Desigur ca aceasta masura nu prea poate preveni furtul de combustibil pentru ca cine are notiuni minime de mecanica auto stie ca un motor de masina poate consuma si de 5 ori mai mult pe acelasi traseu si in acelasi interval de timp in functie de fortele care se opun deplasarii, asadar consumul de la impins zapada de 5 cm grozime e unul si la 40 cm altul.
Acum ramane de vazut daca nu cumva GPS-urile se vor monta odata cu redeschiderea spitalului de la Bicaz, sau nu cumva vor veni ca bonus la tomograful de la Piatra Neamt. Oricum, iata un alt subiect cu care suntem perfect de acord cu Tovarasul Presedinte si deja avem o lista cu posibile utilaje pregatite pentru deszapeziri fictive si am pregatit si o metoda foarte eficienta de supraveghere a unui drum, iar in primavara vom compara ce avem noi cu ce cheltuieli aferente gasim prin acte pentru acel traseu.
Asa de amuzament, ne amintim de anul trecut cand s-a inchis drumul Piatra Neamt – Girov si noroc ca nu era radar ca am mers pe el peste viteza legala.

Tot de amuzament e bine de stiut ca nu numai deszapezitorii asteapta sezonul cu ninsori, ci si unii primari care au inceput sa stranga bani si sa se roage sa vina peste ei vreun cod portocaliu, caci atunci e situatie de urgenta si totul se face fara licitatie, cu incredintare directa.
Si ca sa nu incheiem suparati, sa urmarim si un pamflet 🙂

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Tov Tarata, nu vine cu idei, ca nu-i i…ot. El poate sa vina cu propuneri, sa dea directia si la urma hotararea. Idei au consilierii lui, cei din anturaj si cei interesa(n)ti. D-aia e tov-ul conducator pe plaiurile lu’ Stefan zis si Gigi cel mare si…..tare.
    Ah, sa comentez : Bun articol domnu’ Iosub. Tov Tarata ar putea sa fie oț, ceea ce schimba datele lu’ proplema.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate