Sfârşit tragic pentru un tânăr de 19 ani

2

Lipsa de experienta la volan si teribilismul i-au adus moartea unui baiat de 19 ani din Radeni. In data de 15 ianuarie, aproapre de miezul noptii, un autoturism marca Mercedes, in care se aflau patru prieteni, s-a izbit violent de bara de protectie a podului “Ozana” din Targu Neamt. In urma impactului, bara de metal a patruns prin masina si i-a sectionat soferului piciorul stang din sold. Ranit usor a fost si Marian G. care statea pe bancheta din spatele conducatorului auto. Ceilalti doi pasageri, Andrei C. şi Narcis P. au scapat insa nevatamati. Desi, ranitii au fost preluati si transportati de urgenta cu Ambulanta la Spitalul Orasenesc, pentru tanarul sofer incercarile medicilor de a-i salva viata au fost in zadar. Cătălin Pasan care era incepator si avea permis de conducere doar de cateva luni, isi cumparase masina chiar in ziua fatidica, fara a sti ca noua lui achizitie ii va aduce sfarsitul.

Viorela Gherasim

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Nu cred in „hoscoroape” in tarot, in bobi, etc. Cred cu strasnicie in SOARTA. In expresia aia, care spune ca ce ti-e scris, in frunte ti-e pus. Exemplul copilului asta, Dumnezeu sa-l ierte, care si-a cumparat masina care trebuia sa-l duca la moarte e elocventa. Ziua aceea era ultima de pe „rabojul” existentei lui. Probabil, ca daca n-ar fi fost el la volan si ar fi fost pe „locul mortului” masina in care se afla s-ar fi ciocnit exact pe partea lui, de pod. Cei care nu-mi impartasesc crezul, va rog sa nu comenteze ceea ce-am scris eu. Inca o data, condoleante familiei si apropiatilor de suflet. E tragic atunci cand „Angelica” mai rapeste dintre noi cate un suflet care deabia incepuse sa guste din viata.

  2. Leo Taxil spune

    Un tínar sofer cu permis de cíteva zile nu are experienta si nu-si poate imagina multitudinea pericolelor care íl asteapta. O mare parte de vina o au instructorul si scoala de soferi, care nu fac un examen drastic si nu elimina din start pe cel care nu are aptitudini, si apoi politia, care íi da permis desi nu are calitatile necesare. De ce sa nu recunoastem ca, asa precum nu toata lumea are aptitudini de muzician, tot asa e si cu aptitudinile de sofer.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate