Sfantul Mina, praznuit de credinciosii pietreni

1

Vineri, 11 noiembrie, sute de pietreni au participat la hramul bisericii Sf. Mare Mucenic Mina, protectorul celor pagubiti. Construcţia Bisericii „Sfântul Mina” din Piatra Neamţ a început în anul 1999, iar în prezent este finalizată o parte a acoperişului. Joi seara s-a oficiat slujba Vecerniei unita cu Litia de catre un sobor de preoti, parintele protopop Valentin Tofan adresand un cuvant de invatatura celor prezenti.

Hramul bisericii noastre este una din cele mai importante şi mai frumoase sărbători de peste an. În această zi ne-am întâlnit cu toţi cei care sprijină ridicarea acestui sfânt lăcaş pentru a mulţumi Sfântului Mare Mucenic Mina pentru că mijloceşte înaintea Tronului Preasfintei Treimi. Nădăjduim ca până la hramul de anul viitor să putem termina acoperişul şi să aplicăm cadramente din piatră la exterior. Anul acesta, lucrările s-au derulat cu dificultate din cauza lipsei de fonduri”, a explicat pr. paroh Gheorghe Puşcălău, citat de Ziarul Lumina.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gab spune

    O scoala noua, o gradinita ,o cantina a saracilor ceva,nu !?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate