Senatorul Țapu face un cadou PSD-ului

1

În urma unor dispute interne de la PNL, despre care nu vrem să discutăm, că e bucătăria lor internă, senatorul PNL, Țapu Eugen, și-a concediat ”arma”, Romel Bîrjoveanu, cu care ducea luptele atât pe plan intern în PNL, cât și pe plan extern cu ceilalți competitori politici.

Fără intenția de a-i lua apărarea lui Bîrjoveanu, e major, se descurcă singur, apreciem că această demitere este echivalentă cu un cadou oferit PSD. Desigur că arma lui Țapu nu era nici pe departe bine calibrată dar chiar și așa era singura armă care mai trăgea pe la PNL. În rest, ceva praștii, arcuri, majoritatea cu cornete și vreo doi sabotori care făceau rele PSD-iștilor și prietenilor acestora.

Unii spun că e o pierdere pentru PNL, alții, dimpotrivă, că nu e nicio pierdere și că e bine că au scăpat de Bîrjoveanu, dar cu siguranță e un câștig pentru PSD.

În continuare PNL Neamț rămâne formațiunea locală cu cea mai mare putere de autodistrugere. Nu va reuși niciodată PSD să facă PNL-ului ce poate PNL-ul să își facă singur.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Domnule Iosub, nu exista nici PNL, nici PSD!Suntdoar cateva gasti care se bat pe banul public!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate