Senatorul PNL Neamț ,Țapu Eugen, contra impozitării ”bogăției”

3

Senatorul liberal de Neamț Țapu Eugen a luat poziție publică printr-o postare (click aici) contra impozitării suplimentare a celor care au mai multe case sau mașini.

În ceea ce privește posibila introducere a impozitării progresive, pentru Partidul Național Liberal acest subiect este închis definitiv. Cât timp PNL se află la guvernare, impozitul progresiv nu va deveni operațional, va fi menținut actualul sistem, al cotei unice.” menționează senatorul liberal uimind pe toată lumea deoarece impozitarea progresivă este o măsură de dreapta conformă cu doctrina PNL.

Te așteptai mai degrabă la cei de la PSD să zică că toată lumea trebuie să fie egală și să plătească la fel, dar se pare că lumea politică s-a întors cu fundul în sus. PSD propune măsuri liberale și liberalii se opun.

Citind declarația de avere a domnului senator PNL de Neamț am cam înțeles de ce se sperie când aude de ”impozitare progresivă”. Soția domniei sale are o firmă care a prins aripi de când e PNL la guvernare, dublându-și cifra de afaceri și declarând un profit de 10 ori mai mare în 2020 decât în 2019.

În principiu, senatorul liberal are dreptate dar nu din motivele enumerate de el, ci pentru faptul că o astfel de lege va lovi și în mulți oameni care de abia trec de la o lună la alta dar care au o locuință în oraș și le-a rămas moștenire o casă bătrânească sau o palmă de pământ în vreo comună.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. vasile r spune

  Afacerele merg bine , pandemia functioneaza, starea de alerta protejeaza pe marii afaceristi parlamentari

 2. vasile r spune

  Sa nu se impoziteze nimic bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 3. Irimia ghe spune

  mafia se opune impozitarii?????????
  Salariile parlamentarilor nu trebuie impozitate fiinca nu le ajung in Dubai amantelor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate