Senatorul Emilia Arcan: „PNL & Cîțu, bătaia de joc a românilor!”

0

În plină criză epidemică, Florin Cîțu a renunțat la mandatul de premier desemnat. Anunțul a venit cu mai puțin de 10 minute înaintea ședinței parlamentului pentru votul de învestitură.

În legătură cu acest anunț, senatorul Emilia Arcan a transmis un mesaj dur : „PNL & Cîțu, bătaia de joc a românilor! Ei sunt cei care au fugit înainte de învestirea propriului guvern! Florin Vasile Cîțu și-a depus mandatul… Un gest iresponsabil, ținând cont in special de actuala pandemie, când românii au nevoie de siguranță și predictibilitate! Astăzi se impunea, instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei COVID-19! Ce fac ei astăzi, PNL-istii & Iohannis & Citu, mizerie fara precedent, care este dincolo de orice imaginație; e un record al rușinii în politica din Romania. Dilentanți, iresponsabili, politruci obsedați doar de haina lor politică si inumană, de interese personale, dar niciodată intersectați cu interesul poporului roman.Din păcate, mascarada PNL continuă! Oare asta merită ROMÂNII?

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate