Senatorul Emilia Arcan – Mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române

0

Astăzi 25 martie, de Ziua Poliției Române, adresez sincere urări angajaților Inspectoratului Județean de Poliție Neamț și tuturor polițiștilor români, oameni care s-au angajat în slujba cetățeanului, pentru asigurarea ordinii, securității, liniștii și respectării legii!

Stimați membri ai corpului polițienesc, sunteți cei în care avem încredere zi de zi, sunteți cei de la care așteptăm de fiecare dată dovezi de curaj în misiunile la care participați!

Personal, vă doresc să aveți forța pentru a vă face datoria! Să vă îndepliniți cu profesionalism sarcinile de serviciu și să aveți satisfacția luptei câștigate pentru apărarea drepturilor cetățenilor!

Poliţiştii, aceşti oameni deosebiţi, care îndeplinesc fiecare misiune, de multe ori, contracronometru, cu pasiune, în ciuda riscurilor, oameni speciali, care aplică legea cu integritate, îşi iubesc, înainte de orice, profesia, dedicându-i timp nesfârşit.

Sunt oameni care au curajul să-şi pună oricând vieţile în pericol pentru a-şi proteja semenii. Prin devotament şi onoare, poliţiştii aşteaptă o singură răsplată: încrederea şi respectul comunităţii.

Aceşti oameni dedicaţi ţării şi românilor merită recunoştinţa noastră, a tuturor.

Felicitări atât polițiștilor, cât și membrilor familiilor lor, dispuși să înțeleagă că de multe ori misiunile urgente sunt mai importante decât cei apropiați!

La mulți ani, polițiști nemțeni!

La mulți ani, angajați ai Poliției Române!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate