Senatorul Emilia Arcan a sărbătorit 8 martie alături de comunitatea din Poiana Teiului

0

Cu ocazia unei zile deosebite, sărbătorită în întreaga lume, primarul comunei Poiana Teiului, Ana Ancuța, a pregătit cu minuțiozitate o peterecere în cinstea doamnelor și domnișoarelor. Așadar, ziua de 8 Martie a fost sărbătorită cu fast la Poiana Teiului, acolo unde, invitatul special a fost senatorul Emilia Arcan.

O femeie puternică se cunoaște prin tot ceea ce face, iar primărița de Poiana Teiului, Ana Ancuța, a demonstrat asta și prin petrecerea organizată de 8 martie! Nu a interesat-o culoarea politică a invitaților săi! A vrut să ofere o petrecere pentru toate doamnele și domnișoarele cu care colaborează, pentru consilierii locali și oamenii din comunitatea locală, și a organizat un eveniment extrem de plăcut, la care s-au adunat o sută de persoane! M-a onorat invitația colegei mele primar la Poiana Teiului și cu bucurie le-am fost alături sărbătoritelor! Felicitări, doamnă primar, pentru cum te implici în viața comunității pe care o conduci! Îți urez să rămâi puternică, să te bucuri de aprecierea celor din jur, să fii sănătoasă și iubită!

Doamnelor și domnișoarelor alături de care m-am simțit atât de bine le doresc să aibă încredere în forțele lor, să demonstreze prin ceea ce fac zi de zi că sunt importante în familiile și în echipele din care fac parte și să lupte mereu pentru a se dezvolta profesional, căci vremurile actuale sunt unele favorabile evoluției femeii pe treapta socială.

La multe primăveri, doamnelor și domnișoarelor!
Fiecare astfel de anotimp să vă mai aducă o împlinire, să vă găsească sănătoase și fericite!” , a transmis senatorul Emilia Arcan.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate