Senatorul Dan Manoliu: Românii merită ce-i mai bun!

0

„Românii merită ce-i mai bun! 
Am inițiat și introducem rapid în dezbaterea Parlamentului proiectul legii care să sancționeze comercializarea alimentelor inferioare calitativ față de cele identice din alte țări europene.

Nu mai acceptăm dublul standard! 
Orice companie care va ignora obligația de a vinde în România aceleași produse ca oriunde în Europa riscă amenzi de până la 4% din cifra de afaceri.

Ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată, pentru ca românii să nu mai fie consideraţi cetăţeni de mâna a doua. Ne vom bate pentru a avea aceleaşi drepturi cu ceilalţi cetăţeni europeni. Noi nu uităm ce promitem! Noi facem ce am promis!”, transmite senatorul nemțean Dan Manoliu.

VEZI VIDEO AICI (CLICK)

Românii merită ce-i mai bun! Am inițiat și introducem rapid în dezbaterea Parlamentului proiectul legii care să sancționeze comercializarea alimentelor inferioare calitativ față de cele identice din alte țări europene. Nu mai acceptăm dublul standard! Orice companie care va ignora obligația de a vinde în România aceleași produse ca oriunde în Europa riscă amenzi de până la 4% din cifra de afaceri.Ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată, pentru ca românii să nu mai fie consideraţi cetăţeni de mâna a doua. Ne vom bate pentru a avea aceleaşi drepturi cu ceilalţi cetăţeni europeni. Noi nu uităm ce promitem! Noi facem ce am promis!

Gepostet von Partidul Social Democrat am Dienstag, 14. Mai 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate