Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 15 iulie 2019
 • :
 • :

Semafoare cu buton pe str. G-ral Dăscălescu, sectorul de drum cu cele mai multe accidente mortale din oraş

„Pentru a avea o imagine clară asupra deciziei de a monta aceste semafoare, vă prezint statistica accidentelor cu victimă din 2008 până în prezent, pe acest sector de drum: 59 persoane rănite uşor, 36 rănite grav şi 9 persoane decedate.
Era mai mult decât necesar să intervenim cu această măsură care să ducă la reducerea vitezei şi mărirea siguranţei în trafic. 
Semafoarele sunt montate în două locaţii în care pietonii întâmpinau probleme în traversare, în dreptul Şcolii Dimitrie Leonida şi în zona staţiei Petrom.”, a precizat consilierul local Romel Bîrjoveanu.

Ca o măsură suplimentară care să sporească siguranţă rutieră sunt montate, în premieră, leduri roşii şi verzi pe arcadele care susţin semaforul, mărind vizibilitatea şoferilor care se apropie de trecerea pentru pietoni.
Un comentariu la “Semafoare cu buton pe str. G-ral Dăscălescu, sectorul de drum cu cele mai multe accidente mortale din oraş

 1. mickey999

  Apesi butonul si se opresc „bestiile” ???

  Adica o simpla apasare de buton si esti salvat ?
  Nu mai ajungi in Rai inainte de vreme ???
  Apai, om vedea si asta …

  🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *