Ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Pîngărați, 31.07.2017

0


În data de 31.07.2017, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Pîngărați, cu următoarele proiecte pe ordinea de zi :

  1. Proiect de hotărâre prin care se ia act de demisia consilierului local Gerasim Corina și vacantarea mandatului de consilier local.
  2. Proiect de hotărâre – modificarea și complectarea HCL nr.38 din 23.06.2016  privind alegerea comisiei de validare.
  3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier al domnului Lupu Toma-Florin.
  4. Proiect de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz și servitute către S.C. DELGAZ GRID S.A., prin ocuparea definitivă a unor terenuri ce aparțin domeniului public al comunei Pîngărați, județul Neamț.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru ivestiția „ ÎMBRĂCĂMINTE  ASFALTICĂ  UȘOARA  PE  STRĂZILE: PADINA, FERMELOR,RÂULUI, LILIECILOR, PINULUI,BISTRIȚEI, comuna  Pîngărați, Jud. Neamț ”….
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor și complectărilor la inventarul bunurilo care apațin domeniului public al comunei Pîngărați, județul Neamț, cuprins in HG 1356 din 2001(la anexa 48),privind atestarea domeniului public al județului Neamț, precum și al municipiilor, orașelor și comunelor din județul Neamț, modificată și complectaă de HG nr. 650/2007.
  7. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitație publică a suprafeței de 683 mp, situat în sat Pîngărăcior, comuna Pîngărați, județul Neamț.
  8. Cereri diverse și interpelări.

Din această sedință  ne intereseaza pe noi, foarte tare, punctul cinci al ordinii de zi. Desigur, este o veste bună pentru locuitorii coloniei Bocancea demararea lucrurilor în ceea ce privește asfaltarea unor porțiuni de drumuri sătești. Problema este însă la denumirea acelor stăzi ce urmează a fi asfaltate. Ele apar planul de încadrare zonală atașat studiului de fezabilitate al investiției, dar nu apar în nomenclatorul stradal. În filmarea ședinței veți vedea că și unii dintre consilieri și-au pus întrebari referitor la legalitatea acestor denumiri. Atașăm harta Planului de încadrare zonală, strict pentru informarea locuitorilor acelei zone, să vadă și ei ce străduțe se asfaltează și cum se va numi strada pe care locuiesc.

Cristian M.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate