Sedinta de Consiliu Local Piatra Neamt ordonata de prefectura

2

Vad ca in comunicarea aceasta nu se spune clar ca sedinta a fost solicitata de prefectura, ci se ascunde totul in spatele formularii „Art. 39 Legea 215/2001″ care spune ca ” In caz de forta majora si de maxima urgenta pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, orasului sau municipiului sau in alte situatii stabilite de regulamentul de organizare si functionare a consiliului local, convocarea consiliului local se poate face de indata.”
In realitate ca sa nu o dam pe dupa cires, primaria trebuia sa aloce bani din venituri proprii in completarea banilor veniti din cota de TVA de la guvern pentru a intregi sumele necesare platii asistentilor personali ai persoanelor cu handicap . In realitate primaria nu a respectat aceasta lege si in acest an nu a dat nimic din venituri proprii pentru acest capitol . Prefectura a verificat , ia prins si acum trebuie sa rectifice bugetul pentru a da banii oamenilor .
Oare sa fi fost o greseala ca primaria nu a dat nimic in acest an din venituri proprii asa cum spune legea, sau s-a facut intentionat acest lucru ca sa se creeeze nemultumiri sociale ?
Cert este ca Guvernul Ponta a dat doar o parte din bani, iar primaria din Piatra Neamt nu a dat nimic . Cine nu si-a respectat deloc angajamentele ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Un cititor ziar de piatra neamt spune

  Cine nu si-a respectat deloc angajamentele ? – Sa fie ARESTAT deoarece NU este mai presus de lege.

  NU se mai autosesizeaza PARCHETUL ??

  Acei indivizi sunt CRIMINALI – NU se pot numi cetatenii…atata timp cat ingradesti drepturile fundamentale a persoanelor cu Grad de Handicap GRAV etc

 2. cris99 spune

  In aceasta situatie, va intreb d-le Iosub are dreptate 99% Gh. Stefan asa cum sustineati intr-un articol anterior?Sau au dreptate cei de la USL care l-au acuzat de manipulare pe domnul primar mitocan care si-a permis sa si urle la adversarii politici in sedinta de CL anterioara?

  ADMIN: Tehnic are dreptate domnul Stefan . Banii vin de la guvernul Ponta si autoritatile locale pot suplimenta ce nu vine de la guvern . Majoritatea au facut acest lucru , Piatra Neamt a preferat sa prinda in buget peste 90 miliarde lei vechi pentru stadion dar nimic pentru insotitorii de handicapati .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate