5 Comentarii
 1. Vasile spune

  Piatra Neamt , la cata industrie mai are, deja este un parc pentru pensionari, asistati etc.
  D-na viceprimar, va rog nu mai numerotati comisiile de specialitate, ci denumirea lor, urbanism, etc pt ca nr.1…5 nu spune nimic unui votant oarecare. Multumesc

  1. Vasile spune

   p.s. parking este o societate profitabila,doua dungi, un nr , si gata 140 lei/an
   Mai nou, pt . un profit si mai si blocheaza masinile parcate pe spatiile libere de contract.
   Noul manager spune ca procedeaza legal,probabil la fel de legal ca si ocuparea postului dupa d-l Dulama.
   O opinie, d-lor consilieri ?

 2. ghinet marius spune

  Motivele expuse de Dvs. dar si faptul ca acel teren face obiectul unei actiuni in instanta au determinat respingerea proiectului respectiv..
  Ghinet Marius , consilier local PMP

 3. stefan spune

  Asa este, mall-urile si centrele comerciale nu creaza niciun loc de munca. Pentru fiecare loc de munca din aceste stabilimente dispar 1,5 locuri de munca in economia locala (sunt statistici).Primaria l-a cadorisit pe Strungariu cu un teren pe care il va vinde cu profit de sute de mii de euro inloc sa faca, de exemplu un parc!Parcuri puteau fi facute si la gara unde se face Penny-Market, si unde se face mall-ul, etc.Dl. chitic va spune ca sunt terenuri private, dar nu e asa.Prin PUG (plan urbanistic) se putea imune ca orice constructie in zonele respective sa prevada spatiu verde generos sau, pur si simplu, se putea interzice constructia de statii comerciale:se aglomereaza zona, creste poluarea, etc.centrele comerciale se puteau construi foarte bine in afara orasului si a zonelor rezidentiale!

 4. Mann spune

  Felicitări Dn Ciobanu
  Suntem plini de Kauflanduri si Liddluri , ați văzut ce impozit pe profit achita anual ? Atât cât trebuie adică firimituri restul pleacă in Germania care duduie in economie industrială si alimentara .
  Văd ca unii edili trag cu dinții de aceasta investiție comercială dar trebuie sa gândim ca aceste Investiții nu aduc valoare si interes Orașului cred ca orientarea sa fie spre industrie , servicii si turism .
  Tineretul pleacă spre poluri de atracție durabile nu comert in ultimii ani asta am favorizat si dezvoltat in acest oraș . Oare atât putem ?
  Faceți o evaluare a specializărilor fortei de munca in Piatea Neamt si Creați condiții de a atrage investitori pe acel sector ( Ex fosta Fabrica de Tricotaje 8 Martie , industria chimica , prelucrare lemn ca curg zilnic camioane pe Valea Bistriței pline cu lemn …)
  Spor la treaba si decizii bune !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate